Stagiairs

Viverè, Centrum voor Ontwikkeling en perspectief, is een erkend stagebedrijf voor mbo-studenten bij het SBB en hbo-studenten. We hebben altijd wel enkele stagiairs, van de mbo opleiding sociaal maatschappelijke dienstverlening en van de hbo opleiding social work. Onze stagiairs spelen een grote rol tijdens je ondersteuning. Op basis van gelijkwaardigheid naar elkaars verhaal luisteren is een waardevolle les voor jou als deelnemer, maar ook heel leerzaam voor de stagiairs.

Mark Bron

Mijn naam is Mark Bron (2000), ik woon in het prachtige Oldeholtpade. Op dit moment zit ik in het derde jaar van mijn opleiding. Ik doe de opleiding Social Work op Windesheim in Zwolle. Het derde jaar staat in het teken van leren in de praktijk. Daarom loop ik een jaar lang, vier dagen per week stage bij Viverè Centrum. Ik heb het erg naar mijn zin en doe veel kennis en expertise op. Van maandag tot en met donderdag ben ik er te vinden. Op vrijdag krijg ik (online) les vanuit de opleiding, zoals supervisie en Integrative Behavioral Therapy. Deze theorie pas ik weer toe bij Viverè Centrum.

Volgend schooljaar start ik met de minor Vitaliteit door leefstijlcoaching. Dan ga ik mij verdiepen in de positieve effecten van sporten, bewegen en voeding op je mentale gezondheid. Tijdens deze minor ben ik 2 dagen bij Viverè Centrum om deelnemers hierin te begeleiden.

Doordat ieder mens zijn eigen geschiedenis, behoeften en mogelijkheden heeft, is iedereen anders. Ieder mens, hoe verschillend ook, heeft recht op gelijkwaardigheid en dezelfde kansen. Daarom behandel ik iedereen gelijkwaardig. Ik vind het belangrijk om niet boven je te gaan staan. Daarom sta ik naast je.

Mark

Stagiair

Follow by Email